Fastighetsfilm i Stockholm för olika ändamål

Vi kan förse dig med fastighetsfilm i Stockholm av flera olika slag. Detta inkluderar bland annat så kallade säkerhetsfilmer. Precis som namnet antyder används dessa för att skydda en fastighet mot inbrottsförsök. Trots att tjuvarna lyckas krossa glaset i fastigheten håller säkerhetsfilmer det nämligen på plats vilket gör det svårare för inbrottstjuvarna att ta sig in i byggnaden.

Säkerhetsfilmer skyddar också glaset mot graffitti och liknande. Skulle någon spraya något på glaset kommer det nämligen att hamna på säkerhetsfilmen. Denna kan sedan lätt bytas ut mot en ny så försvinner alla spår av skadegörelsen.

Färgad film och dekorfilm

En annan typ av fastighetsfilm i Stockholm som vi kan förse dig med är färgad film, även känd som dekorfilm. Huvudsyftet med denna typ av film är att den förser fastigheten i fråga med insynsskydd. De kommer i flera olika varianter, men deras gemensamma nämnare är just den att de gör det svårare för personer utomhus att se igenom glaset.

Spegelfilm

Ytterligare en sorts fastighetsfilm i Stockholm som vi kan montera åt dig är spegelfilm. Också denna typ förser dig med ett skydd mot insyn genom att fungera som en spegel på utsidan och ett vanligt fönster på insidan. Spegelfilm fungerar också som solskydd och skyddar folk på insidan från att bli bländade av solen.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify