Varför införskaffa solfilm?

Det finns två huvudskäl till att det är en bra idé att förse sina rutor eller fönster med solfilm. För det första kan det användas som ett skydd mot solen. Det kan dels göra att det blir svalare i din bil eller i din bostad under varma sommardagar, dels hindra skadlig UV-strålning från att ta sig in. Exakt hur effektivt skyddet mot solen blir beror på vilken styrka du väljer för din solfilm.

Som tidigare nämnt kan solfilm också användas som insynsskydd. Det kan bland annat vara användbart för dig som har en bostad med stora rutor som det är lätt att se in i. Detsamma gäller dig som har för vana att lämna dina värdesaker i din bil. Genom att stoppa eventuella tjuvar från att se in i bilen och se värdesakerna minskar också risken för att de ska försöka sig på att göra inbrott.

Ett extra skydd

Solfimer kan också förse dina rutor eller fönster med ett extra skydd som gör de starkare och svårare att slå sönder. Också det är med andra ord något som kan fungera som ett inbrottsskydd. Oavsett om det handlar om din bil eller din bostad kan dessa därför göra så att du kan sova tryggare om nätterna.

Vi levererar resultat som står sig över tid

Vi är ett företag som alltid strävar efter att leverera resultat som står sig över tid. För att säkerställa detta arbetar vi enbart med högkvalitativa material som appliceras enligt välbeprövade metoder. När du vill vara säker på att slutresultatet överträffar dina förväntningar är det med andra ord oss du ska höra av dig till!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify