Varför införskaffa solfilm?

Det finns två huvudskäl till att det är en bra idé att förse sina rutor eller fönster med solfilm. För det första kan det användas som ett skydd mot solen. Det kan dels göra att det blir svalare i din bil eller i din bostad under varma sommardagar, dels hindra skadlig UV-strålning från att ta sig in. Exakt hur effektivt skyddet mot solen blir beror på vilken styrka du väljer för din solfilm.

Som tidigare nämnt kan solfilm också användas som insynsskydd. Det kan bland annat vara användbart för dig som har en bostad med stora rutor som det är lätt att se in i. Detsamma gäller dig som har för vana att lämna dina värdesaker i din bil. Genom att stoppa eventuella tjuvar från att se in i bilen och se värdesakerna minskar också risken för att de ska försöka sig på att göra inbrott.

Ett extra skydd

Solfimer kan också förse dina rutor eller fönster med ett extra skydd som gör de starkare och svårare att slå sönder. Också det är med andra ord något som kan fungera som ett inbrottsskydd. Oavsett om det handlar om din bil eller din bostad kan dessa därför göra så att du kan sova tryggare om nätterna.

Foliering

Vi är ett företag som även erbjuder foliering för bilar och andra fordon. Foliering är en annan typ av film, en mycket tunn sådan, som kan användas som utsmyckning. Det kan till exempel handla om stripning, bildekor och/eller dekaler. En av fördelarna med detta är att underlaget som folieringen appliceras på bibehålls i samma skick som det hade innan. Blir det inte bra eller om du tröttnar på det är det därför bara att ta bort folieringen.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify